Watch News24 Albania Live TV from AlbaniaWatch Balkanweb / News24 Albania Live TV from Albania

News TV channel / News 24 is a purely news channel originally founded by Italian journalist and former shareholder of Gazeta Shqiptare newspaper, Radio Rash, and Balkanweb portal, Carlo Bollino.

The channel’s format resembles its Italian equivalent Rai News.

Stream website:

Videos youtube Balkanweb:

Videos youtube News24 Albania:

TELEVIZIONI NEWS24 – News24, që prej vitit 2002, është televizioni i parë informativ në Shqipëri, i dedikuar tërësisht lajmit. News24 sjell lajmin e fundit në kohë reale, me raportime 24 orë nga gazetarët në gjithë vendin dhe trojet shqiptare, zhvillimet globale, komente dhe opinione nga ekspertë dhe analistë profesionistë. Programet në News24 ofrojnë analiza të thelluara e objektive të zhvillimeve më të rëndësishme, nga zërat më autoritarë e personalitete të botës shqiptare. News24 është i hapur për shqetësimet e përditshme të çdo qytetari, si dritare ku dëgjohen dhe marrin zgjidhje problemet dhe ofrohet solidaritet njerëzor. News24, tani lajmi jemi ne!
YOU MAY ALSO LIKE:  Watch Dunya News Live TV from Pakistan

Videos Facebook Balkan Web:

BalkanWeb është platforma mediatike më e madhe në gjuhën shqipe, e përkushtuar në informimin e shpejt

Twitter X:

Lajmet më të fundit në portalin më të rëndësishëm të informacionit në Shqipëri.

Subscribe to RSS feed to get the latest updates:

Subscribe to RSS feed
YOU MAY ALSO LIKE: