Watch RTV Scan Televizion Live TV from AlbaniaWatch RTV Scan Televizion Live TV from Albania

News TV Channel / All about economy, stock markets, markets, banks, raw materials, currency exchange.

Top news from the country, region, and the world. SCAN TV is a television broadcast station located in Tirana

YOU MAY ALSO LIKE:  Watch WTSP 10 News Tampa Live TV from USA

Stream website:

Videos youtube:

Scan është e vetmja media e fokusuar plotësisht në lajmet e biznesit, ekonomisë dhe financave. Tashmë i rinovuar në shtrirje dhe cilësi, Televizioni Scan ka si mision të informojë në kohë reale audiencën në të gjitha trevat shqipfolëse dhe jo vetëm, duke përfaqësuar në këtë mënyrë më së miri zërin e biznesit dhe të konsumatorit. Me risitë që lejojnë qasjen e të gjitha kategorive të audiencës, Scan do të vijojë të jetë një burim i besueshëm informacioni për shikuesit por edhe për mediat e tjera që nuk janë të fokusuara apo specializuara në trajtimin e temave dhe lajmeve ekonomike e financiare. Lajmet, kronikat, specialet, analizat, debatet, programet informuese do të jenë busulla juaj mbi ekonominë dhe financat. Vendimet më të rëndësishme kërkojnë saktësinë e informacionit të konfirmuar. Scan, Ekonomia në ekranin tuaj!
YOU MAY ALSO LIKE:  Watch Kyushu Asahi Broadcasting Live TV from Japan

Videos Facebook:

Ekonomia në ekranin tuaj!

Subscribe to RSS feed to get the latest updates:

Subscribe to RSS feedLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


YOU MAY ALSO LIKE: